About me

Leuk je te ontmoeten

Ik ben Rick van Putten, een gedreven Internet Marketeer. Overdag werk ik bij Oogst Online, waar ik er voor zorg dat websites van klanten optimaal presteren. In de avonduren werk ik als freelance webdeveloper en internet marketeer.

Hoe het allemaal begon

Augustus 2009 ben ik afgestudeerd op de opleiding Commerciële Economie bij de Hogeschool Saxion te Enschede. Momenteel ben ik werkzaam bij Oogst Online als Online Marketeer. Hier ben ik verantwoordelijk voor het doorsturen van waardevol verkeer naar de website van uiteenlopende organisaties, zoals Bungalowspecials, Caiway en Atradius. Mijn doel is het behalen van een maximaal resultaat voor onze klanten. Voor Oogst Online heb ik gewerkt bij Indivirtual. Daar heb ik als Internet Marketeer aan verschillende projecten gewerkt, voor o.a. FNV Bondgenoten, Artex en de Triodos Bank.

Blijven optimaliseren en verbeteren

Naast mijn werkzaamheden bij Oogst Online, ontwikkel ik websites voor verschillende opdrachtgevers. Na oplevering van de site, blijf ik betrokken bij mijn klanten. Mijn doel is dat mijn klanten door mijn input gebruik maken van de juiste internetstrategie en het rendement van hun website verhogen. In mijn cv staan links naar de door mij ontwikkelde websites. Door mijn verschillende werkzaamheden houd ik mijn kennis en vaardigheden m.b.t. de techniek en marketing van websites up to date.

Waarom internet?

De dynamiek van het internet spreekt me aan. Dagelijks leer ik nieuwe dingen. De technieken ontwikkelen zich razend snel. Wij staan pas aan het begin van een nieuw tijdperk, met nieuwe mogelijkheden. Ik wil graag deel uit maken van deze ontwikkelingen.

Competenties

Ik heb kennis van verschillende aspecten en een brede interesse in:

  • SEO
  • Webanalytics
  • Conversie optimalisatie
  • Email marketing
  • Front End Development
  • PHP development

Wil je meer weten? Bekijk dan mijn CV of de projecten waar ik aan gewerkt heb.

Contact
Ik ben altijd opzoek naar nieuwe projecten. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact op.